Loading...
Bezár
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Terrarisztika

Vásároljon olcsóbban! Törzsvásárlói program & árfigyelés

Árfigyelő

Ugye Önnel is előfordult már, hogy a szokásos ártól olcsóbban, vagy extra ajándékkal vehette volna meg gyakran vásárolt, kedvenc termékeit, ha időben értesül az akcióról?! Tudjuk, hogy ez milyen bosszantó. Ezért is találtuk ki Önnek a termékfigyelő szolgáltatást. Nem kell mást tenni, mint a fiókjába való bejelentkezés után keresse ki kedvenc termékeit és azok termékoldalán egy kattintással jelölje kedvencnek a terméket, azaz kattintson a szív ikonra. A rendszer ezek után a terméket hozzá adja a fiókja kedvencek menüjéhez és már másnaptól megkezdődik a termék, vagy termékek árfigyelése. Ha a megjelölt termék akciós lesz a Grandopet.hu Webáruház automata mailt küld Önnek a termékkel kapcsolatos akciókról!

Gyűjtse és kövesse nyomon pontjait! Megéri!
 
Minden megrendeléskor (kivéve ahol pontot vásárol le), 200 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá a számláján, amely a vásárlás kiegyenlítését követően felhasználhatóvá válik. A Grandopet.hu fiókba történő belépéssel nyomon tudja követni a pontszámait. A Grandopet.hu Webáruház törzsvásárlói programjának csak regisztrált felhasználók lehetnek a tagjai.

Hogyan is működik a pontrendszer? Nézzünk erre egy példát!

10 000 Ft értékű vásárlás esetén, miután kiegyenlítette az összeget, kap 50 pontot. Mikor legközelebb nálunk vásárol már 50 ponttal a számláján vághat bele a böngészésbe. Azaz, ha levásárolja ezt a pontot, akkor ennyivel kevesebbe fog kerülni a második vásárlása(pl: másodjára  1000 Ft.-ért vásárol és úgy dönt, hogy beváltja a pontjait is, ami akkor 50 pont. Akkor 1000-50= 950 forintot kell fizetnie). Ha azonban úgy dönt, hogy nem használja fel pontjait, akkor gyűjthet tovább és esetleg már egy nagyobb pontmennyiségnél, akár ingyen is vásárolhat nálunk.

 
A termék megrendelését követően dönthet arról is, hogy felhasználja-e pontjait a fizetéskor, azaz szeretne kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretné gyűjteni azokat. Ennek értelmében, ha adott vásárlásnál beváltja a pontjait, akkor arra a vásárlásra nem írunk jóvá pontot, mivel az már dupla kedvezmény lenne. Tehát ha valaki vásárol 10.000 forintért és van már 200 pontja, akkor eldöntheti, hogy levásárolja-e a pontjait, azaz csak 9800-at fizet ebben a példában, vagy felíratja a 10.000 ezer után járó 50 pontot és a következő vásárlásnál már 250 ponttal indul.
 
A pontok másra nem ruházhatóak át, valamint nem válthatóak készpénzre!
 
A regisztráció időpontjától kezdve összegyűjtött pontok elévülnek, ha három hónapon belül egyszer sem  lép be a Grandopet.hu Webáruházba! Ezért látogasson el hozzánk minden hónapban legalább egyszer!
 
A pontokkal történő vásárlás esetén egy pont egy forintot ér. 

További kérdése esetén forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz!