Loading...
Bezár
Nyitvatartási idő
Hétköznap : 10 - 16:00 óráig hétvégén zárva
Facebook
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Terrarisztika

Szállítási információk: 

A megrendelt termékeit a szerződött partnerünk a GLS General Logistics System szállítja házhoz. Magyarországon a GLS General Logistics System-mel kötött szerződés értelmében a feladást követő munkanapon kerül kiszállításra a csomag. Ha a szolgáltatás késedelmbe esik a Grandopet.hu Webshop nem vállal felelősséget. A GLS hétfőtől péntekig munkaidőben szállít. Magyarország egész területére szállít, egységes díjszabással.

A GLS ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.

Telefonszám: +36 1 802 0265 *

E-mail:             info@gls-hungary.com

Csomagkövetés : GLS csomagkereső

 

Személyes átvétel a szolgáltató átvételi pontján :

FONTOS: Budapesti raktárunk kizárólag átvételi pontként működik.

Az interneten nem megrendelt termékek vásárlására, böngészésére, kipróbálására sajnos nincs lehetőség. Amennyiben a termékek kiválasztásában, megrendelésében segítségre van szükséged,kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mail-ben!

Amennyiben a megrendelés feladásakor a személyes átvételt választod, amint minden termék megérkezett és összeállt a csomag, mi küldünk egy értesítő e-mailt, hogy jöhetsz a termékekért.

Személyes átvételre hétköznap 9 és 16:00 óra között van lehetőség. Átvételi pontunkon készpénzben és bankkártyával tudsz fizetni. 

Címünk:1194 Budapest, Hofherr Albert Utca 40. - a parkolás INGYENES!

Személyes átvétel esetén is kötelessége leellenőrizni a csomagolást, a terméket, annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, sérült a termék, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), ne vegye át a terméket és jelezze ezt a Szolgáltató munkatársának, aki helyben orvosolja az Ön problémáját. Erre azért van szükség, mert a termék elszállítását Ön végzi saját felelősségére, saját szállítóeszközén, ezért a Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ön által végzett szállításból eredő sérülések, törések tekintetében. A számla átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik.