Loading...
ingyen-szallitunk2

Kedves Vásárlóink!

ÚJRA ELÉRHETŐ A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!
2020. május 18-tól újra elérhetővé tesszük megrendeléseik személyes átvételének lehetőségét. Ahhoz, azonban, hogy mindenkit biztonságos módon kiszolgálhassunk és kollégáink egészségét is fenntartsuk, a személyes átvételt feltételekhez kötjük:
  1. Csak a személyes átvételt visszaigazoló e-mail után lehetséges a személyes átvétel
  2. Maszk használata az épületbe történő belépéskor kötelező!
  3. Bankkártyával történő fizetés preferált
  4. Készpénzes fizetés esetén, kérjük, készítse elő a pontos összeget!

A személyes átvétel helye: 1194, Budapest, Hofherr Albert u. 42.
A személyes átvétel ideje: Hétfőtől-Pénteking: 9:00-15:00 óráig

A parkolás ingyenes! Az udvarra történő beérkezést követően Grandopet feliratú táblák segítik Önt az épület kiválasztásában. Kérjük, hogy az épületbe történő beérkezést követően, a kasszáknál jelezzék kollégáinknak, hogy Grandopet megrendelésüket vennének át és a kasszazónánál várják meg, amíg kollégáink megrendelésüket előre hozzák.

FONTOS: Budapesti raktárunk kizárólag átvételi pontként működik.

Az interneten nem megrendelt termékek vásárlására, böngészésére, kipróbálására sajnos nincs lehetőség. Amennyiben a termékek kiválasztásában, megrendelésében segítségre van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mail-ben!

Amennyiben a megrendelés feladásakor a személyes átvételt választotta, amint minden termék megérkezett és összeállt a csomag, mi küldünk egy értesítő e-mailt, hogy jöhet a termékekért.

Személyes átvétel esetén is kötelessége leellenőrizni a csomagolást, a terméket, annak sértetlenségét, és ha sérülést észlel (pl. elszakadt a fólia, sérült a termék, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), ne vegye át a terméket és jelezze ezt a Szolgáltató munkatársának, aki helyben orvosolja az Ön problémáját. Erre azért van szükség, mert a termék elszállítását Ön végzi saját felelősségére, saját szállítóeszközén, ezért a Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ön által végzett szállításból eredő sérülések, törések tekintetében. A számla átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK


Magyarországon a budapesti és vidéki szállítási díjak egységesek (38kg csomagsúlyig):

0-12990 Ft értékű termékcsomag megrendelése esetén (38kg csomagsúlyig): 1490 Ft.
Csomagpontos kézbesítés esetén (38kg csomagsúlyig) 790 Ft.
12990 Ft feletti termékcsomag megrendelése esetén egységesen (38kg csomagsúlyig): 0 Ft

Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen törékeny, vagy sérülékeny termékek esetén (38kg csomagsúlyig, a rendelési összegétől függetlenül):
Terráriumok, Akváriumok kiszállítási díja: 2900 Ft
Egyéb törékeny árú kiszállítási díja (pl. extra méretű macska Wc): 2900 Ft
Törékeny áru vásárlása esetén, minden esetben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a biztonságos szállítás lehetőségeiről!

Amennyiben a termék,fokozottan sérülékenynek,törékenynek vagy túlméretesnek bizonyul (több mint 75 cm hosszú) ill. extra súlyú, a webáruház fenntartja azt a jogot, hogy a szállítási díjtól függetlenül extra szállítási díjat számoljon fel. Erről a kosár oldalon vagy a kiszállítás előtt értesítjük a Felhasználót.
     
   

LOGISZTIKAI PARTNERÜNK

A webáruházunkba beérkezett megrendeléseket összekészítésük után, a GLS Hungary Kft-nek adjuk át. Szállítással kapcsolatban kérjük, logisztikai partnerünket ( Gls Hungary Kft.) keresse. Önnek nincs más teendője, mint a csomagszámot megadni, melyet külön sms-ben fog megkapni a szállítás napján a Futárszolgálattól.

 A GLS ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.
Telefonszám: +36 1 802 0265
E-mail: info@gls-hungary.com
Csomagkövetés : GLS csomagkereső
Figyelem:Akár 24 óra is eltelhet, mire a nyomkövetési információ rendelkezésre áll.

     
     
     

 

az újrarendelés gyakoriságát a kosár oldalon tudja megadni a kiválasztott termékek esetében