Loading...
Ingyenes házhozszállítás

Törzsvásárlói program

Gyűjts Te is hűségpontokat, mert megéri!
 
Mi, a Grandopetnél értékeljük hűséged, ezért minden megrendeléskor (kivéve amikor éppen hűségpontokat vásárolsz le), 200 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá a számládon. Ezeket későbbi megrendeléseid során árkedvezményként levásárolhatsz nálunk. 

Legyél törzsvásárlónk Te is és kövesd nyomon Grandopet.hu fiókodba lépve pontjaid! A Grandopet.hu Webáruház törzsvásárlói programjának csak regisztrált felhasználók lehetnek a tagjai.

Ehhez nincs más teendőd, mint

  1. Regisztrálj a Grandopetre és rendeld házhoz rendszeresen kedvenced eledeleid és felszereléseid.
  2. Cserébe mi minden elköltött 200 Ft-ja után 1 pontot jóváírunk számládon akkor, amikor a termékek át lettek véve és a számla ki lett egyenlítve.
  3. Gondoskodj róla, hogy a pontjaidat időben felhasználd. Bár nem szükséges azonnal felhasználni, gyűjtheted a vásárlásaid során, de NE FELEDD: minden megszerzett pont a jóváírástól számítva 12 hónapig áll rendelkezésedre, DE a regisztráció időpontjától kezdve a pontok elévülnek, ha három hónapon belül egyszer sem lépsz be a Grandopet.hu Webáruházba! 

FONTOS:

  1. 1 megszerzett pont 1 forintot ér. Tehát, ha van 50 pontod és 1.000 Ft-ért vásárolsz, ha beváltod, csak 950 Ft-ot kell fizetned.
  2. Amikor beváltod pontjaidat, akkor azért a vásárlásért nem írunk jóvá plusz pontokat.
  3. A megszerzett pontok személyre szólóak, másik személyre nem ruházhatók át, valamint készpénzre nem válthatók át!
  4. Pontjaid a vásárlás kiegyenlítését követően felhasználhatóvá válnak.
  5. Pontjaidat legfeljebb a vásárlásod összértékének 10%-ában tudod felhasználni, ennél nagyobb százalékot a rendszer nem fog engedni!

Hogyan is működik a pontrendszer? Nézzünk erre egy példát!

10.000 Ft értékű vásárlás esetén, miután kiegyenlítetted az összeget, kapsz 50 pontot. Amikor legközelebb nálunk vásárolsz, már 50 ponttal a számládon vághatsz bele a böngészésbe. Azaz, ha levásárolod ezt a pontot, akkor ennyivel kevesebbe fog kerülni a második vásárlásod (pl: ha másodjára  1.000 forintért vásárolsz és úgy döntesz, hogy beváltod a pontjaid is, ami ekkor 50 pont, a vásárlás végösszegéből 50 forintot vonunk le, tehát csak 950 forintot kell fizetned, de újabb pontokat ezért a vásárlásért nem adunk). Ha azonban úgy döntesz, hogy nem használod fel pontjaid, gyűjtheted tovább és beválthatod őket akkor, amikor már egy nagyobb pontmennyiséggel rendelkezel. Sőt! Ha elég ügyes, akár ingyen is vásárolhatsz nálunk.

 
Ennek értelmében tehét megrendelésed követően dönthetsz arról, hogy felhasználod-e pontjaid a fizetéskor, azaz szeretnél kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretnéd gyűjteni azokat. Ha adott vásárlásnál beváltod a pontjaid, akkor arra a vásárlásra nem írunk jóvá pontot, hiszen az már dupla kedvezmény lenne. Tehát, ha valaki vásárol 10.000 forintért és van már 200 pontja, akkor eldöntheti, hogy levásárolja-e a pontjait, azaz csak 9.800-at fizet ebben a példában, vagy felíratja a 10.000 ezer után járó 50 pontot és a következő vásárlásnál már 250 ponttal indul.

További kérdés esetén fordulj bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz!

 Vissza a főoldalra 

Az újra rendelés gyakoriságát a kosár megjelenítése után tudod megadni a kiválasztott termék esetében.