Loading...
ingyen-szallitunk2

Törzsvásárlói program

Gyűjtsön Ön is hűségpontokat, mert megéri!
 
Mi, a Grandopetnél értékeljük hűségét, ezért minden megrendeléskor (kivéve amikor éppen hűségpontokat vásárolnak le), 200 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá a számláján. Ezeket későbbi megrendelései során árkedvezményként levásárolhatja nálunk. 

Legyen törzsvásárlónk Ön is és kövesse nyomon Grandopet.hu fiókjába lépve pontjait! A Grandopet.hu Webáruház törzsvásárlói programjának csak regisztrált felhasználók lehetnek a tagjai.

Ehhez nincs más teendője, mint

  1. Regisztráljon a Grandopetre és rendelje házhoz rendszeresen állateledeleit és felszereléseit.
  2. Cserébe mi minden elköltött 200 Ft-ja után 1 pontot jóváírunk számláján akkor, amikor a termékek át lettek véve és a számla ki lett egyenlítve.
  3. Gondoskodjon róla, hogy a pontjait időben felhasználja. Bár nem szükséges azonnal felhasználnia, gyűjtheti a vásárlásai során, de NE FELEDJE: minden megszerzett pont a jóváírástól számítva rendelkezésre áll 12 hónapig, DE a regisztráció időpontjától kezdve a pontok elévülnek, ha három hónapon belül egyszer sem lép be a Grandopet.hu Webáruházba! 

FONTOS:

  1. 1 megszerzett pont 1 forintot ér. Tehát, ha van 50 pontja és 1000 Ft-ért vásárol, ha beváltja csak 950 Ft-ot kell fizetnie.
  2. Amikor beváltja pontjait, akkor azért a vásárlásért nem írunk jóvá plusz pontokat.
  3. A megszerzett pontok személyre szólóak, másikra személyre nem ruházhatóak át, valamint készpénzre nem válthatóak át!
  4. Pontjai a vásárlás kiegyenlítését követően felhasználhatóvá válnak.

Hogyan is működik a pontrendszer? Nézzünk erre egy példát!

10 000 Ft értékű vásárlás esetén, miután kiegyenlítette az összeget, kap 50 pontot. Amikor legközelebb nálunk vásárol már 50 ponttal a számláján vághat bele a böngészésbe. Azaz, ha levásárolja ezt a pontot, akkor ennyivel kevesebbe fog kerülni a második vásárlása (pl: másodjára  1000 forintért vásárol és úgy dönt, hogy beváltja a pontjait is, ami ekkor 50 pont, a vásárlása végösszegéből 50 forintot vonunk le, tehát Önnek csak 950 forintot kell fizetnie, de újabb pontokat ezért a vásárlásért nem kap). Ha azonban úgy dönt, hogy nem használja fel pontjait, gyűjtheti tovább és beválthatja őket akkor, amikor már egy nagyobb pontmennyiséggel rendelkezik. Sőt! Ha elég ügyes, akár ingyen is vásárolhat nálunk.

 
Ennek értelmében tehét megrendelését követően dönthet arról, hogy felhasználja-e pontjait a fizetéskor, azaz szeretne kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretné gyűjteni azokat. Ha adott vásárlásnál beváltja a pontjait, akkor arra a vásárlásra nem írunk jóvá pontot, hiszenaz már dupla kedvezmény lenne. Tehát ha valaki vásárol 10.000 forintért és van már 200 pontja, akkor eldöntheti, hogy levásárolja-e a pontjait, azaz csak 9800-at fizet ebben a példában, vagy felíratja a 10.000 ezer után járó 50 pontot és a következő vásárlásnál már 250 ponttal indul.

További kérdése esetén forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz!

 Vissza a főoldalra