Loading...
Ingyenes házhozszállítás

Garancia – avagy a visszaküldés módjai

Termékek visszaküldése a Grandopet webáruházba - Hogyan?

Ha a megrendelt termékek nem felelnek meg elvárásaidnak, mert

  • az állateledel csomagolása sérülten érkezik,
  • a megrendelt kutyaruha, fekhely, szállító box és egyéb eszközök mérete nem megfelelő, lehetőséget nyújtunk arra, hogy a csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül visszaküldd azt nekünk.

Teendő:

  1. Csomagold vissza a termékeket az eredeti csomagolásba és mellékeld a maradéktalanul kitöltött Elállási nyilatkozatot. Ezt innen töltheted le. Kérjük, a nyilatkozaton tüntesd fel rendelésed azonosító számát is a könnyebb beazonosítás érdekében.
  2. Juttasd el vevőszolgálatunkhoz a csomagot postán, futárszolgálattal, vagy akár személyesen a 1194, Budapest, Hofherr Albert u. 42. címre.

Fontos! Amennyiben futárszolgálattal vagy postai úton küldöd vissza, őrizd meg a futártól, postáról kapott bizonylatot a csomag átadásáról, amíg a visszáru feldolgozásra nem kerül. Ez a dokumentum megerősíti, hogy a csomagot átadtad a futárnak.

A visszaküldés díja:

  1. Amennyiben a csomag eleve sérülten érkezett hozzád, vagy véletlenül nem azt a méretet, esetleg színt kaptad, amit rendeltél, természetesen a visszaküldés díját mi álljuk és kérésedre szállítási díj mentesen cseréljük.

Ez esetben kérjük vedd fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal a +3613483015 telefonszámon és az általad megadott címre küldjük futárunkat az átvételre.

  1. Ha azonban a csomag visszaküldése rajtunk kívül álló ok, pl. kutyaruha vásárlás esetén nem jól mérted le kedvenced és méret probléma adódott, vagy bármi egyéb okokból áll fenn, a csomagküldés díját nem áll módunkban fedezni. Így ennek költségét az általad választott szolgálató (GLS, MPL stb.) szabja meg.

A visszaküldés helye:

Tápfutár Webáruház Zrt.

1194, Budapest, Hofherr Albert u. 42.

FONTOS! A szállításkor fizetendő csomagok nem kerülnek átvételre. A termékeket használatlan állapotban, az eredeti címkékkel együtt kell visszavinni vagy visszaküldeni.

Az újra rendelés gyakoriságát a kosár megjelenítése után tudod megadni a kiválasztott termék esetében.