Loading...
Bezár
Nyitvatartási idő
Hétköznap : 10 - 16:00 óráig hétvégén zárva
Facebook
Instagramm
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Lótartás
Horgászat
Járványvédelem
Pestigon Combo: új kombináció a kisállatok ektoparazitáival szemben – intenzívebb hatás, hosszabb hatástartam!

A Pestigon termékcsalád új tagokkal bővült: a Pestigon Combo termékekkel. A Pestigon Combo a fipronil mellett S-metoprént is tartalmaz.

Javallata kutyák, macskák és vadászgörények bolha, kullancs és szőrtetű fertőzésének kezelése és megelőzése. Az S-metoprén a peték, lárvák és bábok fejlődését gátolja, ezek az alakok egy idő után elpusztulnak. Ez azért kiemelt jelentőségű, mert a bolhák és a fejlődési alakok 95%-a az állatok környezetében van, ezek ellen hat az S-metoprén. Ezzel megállíthatjuk az állatoknak a környezetből való visszafertőződését.

A kezelés hatására a bolhák 24 órán belül pusztulnak el – az ez alatt rakott petékből már nem fejlődnek ki. további bolhák.

A Pestigon Combo ötféle hatáserősségben érhető el: Macska és vadászgörény részére, valamint kutyák részére testtömegtől függően négyféle változatban: kistestű, közepes testű, nagytestű és óriástestű kutyák részére. Macska és vadászgörény esetében bolhák ellen 4 hét, kullancs ellen 2-4 hét a védelem hossza, Kutyákban 8 hét bolhák ellen, 4 hét kullancs ellen.

Írta: dr. Tilly Péter

Keresse az AlphaVetnél!