Loading...
ingyen-szallitunk2
+36/1-348-3015 | A vevőszolgálat nyitvatartása: hétfőtől péntekig 8:00-17:00-ig.
Grandopet
Hírek
Adni jó! Karácsonyi adománygyűjtés a Grandopettel
2020.12.10
09:41
Adni jó! Karácsonyi adománygyűjtés a Grandopettel

December hónap az ünnepek mellett az adományozás hava is. Mi, a Grandopet csapata állateledel és felszerelés webshop üzemeltetőként kötelességünknek érezzük, hogy jót tegyünk azokkal, akik a szívünkhöz nőttek. Emiatt 2020. decemberében összefogtunk az Aska Segítőkéz Állatkórházi Alapítvánnyal, mely során adományokat gyűjtünk és az adományok összegét állateledel formájában juttatjuk el a menhelynek.

Adni Jó! Adománygyűjtés a Grandopettel

Az Aska Alapítványról

Az Alapítvány 2003 óta végzi tevékenységét. Fő feladata a kóbor, sérült állatok gondozása és gazdihoz juttatása. Az Aska menhelyen évente átlagosan 1000-1100 kutya fordul meg, napi szinten 210-250 kutyát látnak el a gondozók. A menhelyet adományokból, 1%-os kampányok során befolyt összegekből, illetve pályázati úton nyert pénzekből tartják fent.

Az adományozás módja

A jelenlegi helyzetben sajnos nehéz személyesen eljuttatni az adományokat, de ettől még nem szabad megfeledkeznünk azokról, akiknek szüksége van ránk! Éppen emiatt szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy nálunk biztonságosan, az otthonod melegéből tudod támogatni a rászoruló állatokat.

Nincs más dolgod, mint

  • adomány kupont várásolni megrendeléseid során idén decemberben a Grandopet webáruházban, melyet korlátlan mennyiségben vásárolhatsz 200 Ft/ 500 Ft/ 1000 Ft-os kuponok formájában.

Az Adomány kuponok által befolyt teljes összegből állateledellel támogatjuk az Aska Segítőkéz Állatkórházi Alapítványt.

Ha idén csak egy helyre is küldesz adományt, válaszd most az Askát és tedd szebbé a kutyusok karácsonyát! Minden kupon számít.

Adni jó! Adományozz otthonról, kényelmesen és biztonságban a Grandopettel!

 

HÍREK / VIDEÓK
Kutya
Macska
Minden más
Macska
A bolhák csudálatos világa - csak egyszerűen (1. rész)
Blog
Kutya
Macska
Minden más

az újrarendelés gyakoriságát a kosár oldalon tudja megadni a kiválasztott termékek esetében