Loading...
Bezár
Nyitvatartási idő
Hétköznap : 10 - 16:00 óráig hétvégén zárva
Facebook
Instagramm
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Lótartás
Járványvédelem
Dr. Bujáky Miklós: Egy állatorvos történetei - könyvajánló

Cikkünk apropója, hogy megjelent Dr. Bujáky Miklós: Egy állatorvos történetei nem csak állatokról c. könyve, mely már webáruházunkban is kapható.  Könyvajánlónk nem is lehetne hitelesebb annál, mint hogy doktor úr szavait tolmácsoljuk, hiszen könyvét az állatorvosi praktizálása során átélt szívhez szóló történet ihlette.

„Nem csak én gyógyítom az állatokat. Ők is gyógyítanak engem.” – vallja Bujáky doktor, aki már gyermekkora óta tudta, hogy jól érezi magát az állatok között és már ekkor, óvodásan felfedezte, hogy az állatok megnyugtatták őt. Ezért választotta az állatorvosi pályát.

A kezdetekkor azért kezdett írni, hogy praxisát népszerűsítésére, de írásai olyan jól sikerültek többen biztatni kezdték őt az írásra. Így született meg könyve, melybe személyes élettörténeteit fűzte egy csokorba.

Elmondása szerint kötetében nem minden az állatokról szól, hanem az emberekről is. A póráz végén mindig gazdik vannak. Ha kezelésre szorul egy-egy kutya, vagy macska, akkor gazdijával akár tizenkét évig is folyamatosan jár az állatorvosi rendelőbe, ahol kiderül, hogy milyen élet tartozik hozzá. Az orvos nem csak az állatot ismeri meg, hanem a családot is, ahol a kezelt állat él.

Mindenkinek szól a könyv: orvosoknak és állattartóknak, gyerekeknek és nagyszülőknek egyaránt. A történetek nem csak kutyákról és macskáról szólnak, hanem lóról, tehénről, malacokról is olvashatunk benne. Meg lehet ismerni vele az embert és azt, hogy hogyan viselkedjünk az állatokkal. Rendszerint van a történetek végén filozófiai mondanivaló és gyakran találkozhat az olvasó a saját életében tapasztaltakkal is.

A könyv megvásárolható a Grandopet Webáruházban.