Loading...
Bezár
Nyitvatartási idő
Hétköznap : 10 - 16:00 óráig hétvégén zárva
Facebook
Instagramm
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Lótartás
Horgászat
Járványvédelem
BiogenicPet folyékony vitaminok: hiánypótló kis kiszerelések!

A vásárlói igényeknek megfelelően az Alpha-Vet Kft. tovább bővítette a BiogenicPet termékcsaládot a 30 ml kiszerelésű BiogenicPet folyékony vitaminokkal, amelyek többféle vitamint tartalmazó kombinált készítmények. A háromféle készítményt hüllők, madarak illetve rágcsálók (pl. hörcsög) kezelésére fejlesztettük ki. Alkalmasak bármilyen fajú és korú kedvtelésből tartott madár, hüllő illetve rágcsáló vitaminpótlására, a stressz állapot és a hiánybetegségek leküzdésére, javítják az állatok életképességét, általános vitalitását.

A BiogenicPet vitamin Bird, és a BiogenicPet vitamin Reptile díszmadarak illetve hüllők számára az alábbi vitaminokat tartalmazza:

A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K3-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, D-panthenol, niacinamid, biotin, kolin-klorid, béta-karotin.

A termékcsalád harmadik tagját: BiogenicPet vitamin Rodent kedvtelésből tartott rágcsálók számára fejlesztette ki cégünk. Abban különbözik az előző két terméktől, hogy a vitaminok mellett esszenciális aminosavakat is tartalmaz:

A B1-, B2-, B6-, C-, A-, D3-, E-, K3-vitamin és niacin mellett metionint lizint, triptofánt, treonint.

A termékeket 15 napos kúrák formájában javasolt adagolni az állatok ivóvízébe keverve vagy a táplálékra csepegtetve. Madaraknál folyamatosan is adagolható.

A kúra szükség esetén megismételhető.

Kiszerelés: 30 ml-es, cseppentővel ellátott üvegben.

A BiogenicPet folyékony vitaminok beszerezhetők az Alpha-Vetnél!