Loading...
Bezár
Nyitvatartási idő
Hétköznap:10-16:00 óráig, hétvégén zárva
Facebook
Instagramm
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Lótartás
Járványvédelem

Keressük a Grandopet Influencereit! – pályázat szabályai

 

 1. Szervező

Cég név: Tápfutár Webáruház Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Szervező)

Rövidített elnevezés: Tápfutár Webáruház Zrt.

Képviseli: Dr. Szetmár István vezérigazgató

Székhely: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 42.

Nyilvántartó szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Adószám: 23460436-2-43

E-mailcíme: info@tapfutar.hu

Telefonszáma: +36209594244

 

A játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden nagykorú természetes személy.

A pályázatban résztvevők jelen szabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

 1. Ingyenesség, a játékban való részvétel

2.1. A játékban résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

2.2. A játékból -­ a Szervező megítélése alapján -­ kizárásra kerülhetnek azok a Szervezetek, akik a pályázat szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban, nem valós Facebook profillal vesznek részt, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen Pályázóknak minősülnek például a sorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket és egy név alatt több személy teljesítményeit egyesítik, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi Pályázót. Ilyen személyeknek minősülnek továbbá, akik nem valós adatokkal vesznek részt a pályázaton abból a célból, hogy tisztességtelenül növeljék a saját nyerési esélyeiket.

2.3. Szervező kizárólag azokat a pályázati anyagokat tekinti érvényesnek, amelyeket a Játékosok saját maguk által regisztrált e-mail címről küldenek be a megadott e-mail címre. Amennyiben a Pályázó illetve nem saját e-­mail címet vesz igénybe, a Szervező az adott Pályázót és Pályázatát kizárhatja a pályázatból. A pályázattal kapcsolatos e­mail fiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező, illetve Lebonyolító mindennemű felelősségét kizárnak.

A pályázat szempontjából szabálytalannak minősülnek azok a beadványok, amelyek különösen, de nem kizárólagosan (i) obszcén szavakat tartalmaznak, (ii) szexuális tartalmúak, (iii) sértik a jó ízlést, (iv) gyűlöletkeltő, illetve vallási, politikai nézeteket sértő, vagy egyéb sértő szövegeket tartalmaznak, (v) a Játék témájától eltérő tárgyat, illetve a Szervezőtől idegen feliratot tartalmaznak, (vi) internetes honlapról vagy bármely más úton letöltöttek, (vii) reklám értékűek, (viii) a Szervező jó hírnevét sértik, (ix) sértik valamely 3. személy szerzői jogát, (x) jogsértőek. A Pályázat tartalmáért a Játékos vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi vagy anyagi következményeket is kizárólag a Pályázót viseli. Amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a Pályázattal kapcsolatban bármilyen kifogása merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a Pályázót terheli, és az ilyen jellegű igényekből eredő követeléseket a Szervező jogosult a Pályázóra áthárítani. Szervező fenntartja a jogot, hogy a fenti alapelveket megsértő Pályázót a pályázatból kizárja.

 1. Játék menete

A meghirdetett pályázatban a Pályázónak a következő a feladata:

 • készítsen egy 3 perces bemutatkozó videót, vagy egy 2500 karakteres blog cikket önmagáról és kiskedvencéről egy általa választott témában. Ez lehet kisállattartás, állatetetés, gondozás, közös játék, tanítás.
 • küldje be a https://www.grandopet.hu/kategoriak/influencer-palyazat oldalon anyagát.
 1. Nyertesek és nyeremények

Nyeremény:

A legjobbaknak ítélt Pályázók elnyerik a Grandopet Influencere címet.

A nyertes pályázók feladat:

 • tartalom gyártás 3 hónapon át a Grandopet közösségi oldalaira (heti 1 közösségi média poszt, heti 1 rövid videó, heti 1 fotó készítése), melyben a Grandopet termékeit, szolgáltatását, illetve a kisállattartás örömeit mutatja meg kedvencével együtt.

A nyertes munkájáért cserébe havi 10.000 Ft értékű állateledelt és/ vagy kiegészítő felszerelést kap 3 hónapon át, mely alapján a tartalomgyártást is el tudja végezni.

A nyertes Pályázókat szakmai zsűri segítségével, szakmai szempontok alapján választjuk ki. A kiválasztott pályázókkal személyes egyeztetés után kezdjük meg az együttműködést. A megállapodás részleteit írásban rögzítjük.

Az egyeztetéseket a pályázati anyagok érkezési sorrendjében kezdjük meg. Mivel a lehetőségeink korlátozottak, fenntartjuk annak jogát, hogy a pályázati időszakot a kiírt határidőnél korábban lezárjuk. 

 1. Határidők

A játék kezdete: 2021. 03. 19.

A játék vége: 2021. 04.09. 16:00 óra

Eredményhirdetés e-mailben és a Facebookon: 2021.04.16. 15:00 óráig

 1. Beküldés

A pályázati anyagok feltöltése a https://www.grandopet.hu/influencer-leszek oldalon lehetséges.

Kérdés, felmerülő probléma esetén a palyazat@grandopet.hu oldalon kérhető bővebb tájékoztatás.

 1. A nyeremény átvételének feltételei

A nyertest e-mail üzenetben értesítjük az eredményről és a további tudnivalókról. Amennyiben a játékos az üzenetre 3 naptári napon nem jelez vissza, úgy a nyereménye a listában szereplő, sorban következő játékosra száll át. A Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért nem vállalunk felelősséget.

 1. Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a pályázat feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

 1. Adatkezelés

A nyertes Pályázónak hozzá kell járulnia ahhoz, hogy személyes adatait (Facebook elérhetőség, e-mailcím és a születési dátum) a pályázat megnyerése esetén megadásra kerüljön a Szervező részére annak érdekében, hogy megnyert együttműködés kapcsán a munkafolyamatot megkezdhessük és a számára biztosított állateledeleket és felszereléseket biztosíthassuk.

Amennyiben nem kívánja megadni a fenti adatait, akkor új nyertes kerül sorsolásra a fentiek szerint.  

 1. Szerzői jog

A Szervező a beküldött pályázatok mindegyikét megosztja Facebook oldalán (https://facebook.com/grandopet.hu), a Szerző nevének feltüntetése mellett. Amennyiben a pályázati anyag sérti a Szabályzatba foglaltakat, úgy a Szervezőnek jogában áll a tartalmat nem hozni nyilvánosságra. Ez esetben a Pályázót e-mailben értesíteni fogjuk.

Székesfehérvár, 2021. március 19.