Loading...
Bezár
Nyitvatartási idő
Hétköznap : 9 - 16:00 óráig hétvégén zárva
Facebook
Instagramm
Kutya
Macska
Kisállat
Madár
Akvarisztika
Terrarisztika
Lótartás
Visszaállítható a kutya szervezetének fiatal korára jellemző gyógyulási képessége?

Van egy olyan készítmény a kutyádnak, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a kutyád szervezetének fiatal korára jellemző gyógyulási képességet. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban gyógyul és rendkívül energikus lesz.

A BiogenicPet Vitality a kutya szervezetét megújító természetes erő.

A BiogenicPet Vitality Small és Large alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyák kezelésére. Az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a szervezetet a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól. A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap. A BiogenicPet Vitality bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.

Miben különbözik a BiogenicPET Vitality az üzletekben kapható többi, kutyák részére készített étrend-kiegészítőtől?

A BiogenicPet Vitality gyógyhatású készítmény! A enne lévő természetes növekedési faktorok (Humanofort®) okozzák a különbséget. Számos kutatás bebizonyította, hogy a BiogenicPet Vitality tökéletes táplálék-kiegészítő a kutyák számára. A BiogenicPet Vitality természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák egészségéhez.

Nézd meg ezt a rövid videót és meglátod, hogy a BiogeniPet Vitality, mely területeken alkalmazható >>>

Gyors regenráció
A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap. A BiogenicPet Vitality bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.

Aktív mozgás idős korban is
A BiogenicPet Vitality Small és Large alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére.

A fájdalom nem tart örökké
A kedvenceink fájdalomcsillapítására használt szájon át adható készítmények gyakorta okoznak hasmenést vagy az arra érzékeny kutyákban, macskákban gyomorfekélyt. BiogenicPet Vitality adásával a kutyák gyógykezelése során alkalmazott szteroid vagy nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők mellékhatásait csökkenthetjük vagy megelőzhetjük.

Az alábbi BiogenicPet termékek közül válassz kedvencednek! kattints IDE